Rösta..... Om ni vill

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Sminkvideo!

JA JAG SKA GÖRA EN SNART! Vad vill ni ha på, vilken sminkning eller om ni inte kommenterar som jag vet att ni inte gör så gör jag bara nån.
Hej då  //Hanna!

Video inlägg


Video: Getting Ready!

Kanske inte den bästa musiken men jag ska nåh ändra.
¨¨
Men här är i allafall en videdo på när jag gör mig redo för skolavslutningen <3

Rubrik??

Jag är så dålig på att uppdatera men nu så är det ju sommarlov och det kommer kanske bli lite mer sminkvidesarna men det kommer tyvärr vara med webbcamen eftersom att det inte går att ladda över videosar med kameran!
Lite vad som hänt unbder dagen!
Vacknar och slappar fram för tven sätter på datan kollar bloggar och youtube, äter frukost klär mig sminkar mig borstar hår och tänder.
Är med en kompis,vi går ut och spelar tennis och går in på "Orren" och gör jätte fina porträtt, sen är vi på datan lite sen går vi till "Orren" igen och går tipspromenad, när vi är klara så ställer vi oss i en 10-15 min. lång kö för "brara" Kall hamburgare och bröd och en dricka, Sedan gå grillar vi hamburgaren och jag hade på för mycket krydda så det blev inte så gott, men det blåste åt de hålle vi satt åt det hållet vi stod åt så att vi stod där och grär(Föratt vi fick rök i ögonen men inte så mycket) sen så när de var klara så gick vi hem till mig för att det var så kalt ute och det åskade lite, sen när vi hade ätit upp halva så spö rengnade det, så där hade vi tur! Sem sprang vi tillbaka när det spö rengnade så att vi blev plask blöta men sen så var det pris utdelning men vann ingent., sen gick vi hem till min kompis och tittade på tv och jag fick veta att om jag ville så kunde jag fälja med till Ullared och jag menar vem vill inte det! Så vi ska dit i Juli! Sen gick vi till mig och kollade youtube och sen gick hin hem och jag har presis duschat (Stanong?) av all rök lukt men nu ska jag sluta skriva men hej då! Kramiar Hanna...

Snart!!!

Gud det går inte med youtube jag har försökt att få upp en video men det går inte men jag lovar er när det går så ska jag lägga upp den på bloggen!!

....

Nu så har jag tittat runt på massor av blogg platser och änteligen så har jag hittat en sida där jag har en blogg. Det är min egna blogg men jag kommer ju fortsätta blogga här, men här är den nya bloggen.

Lördag!

Hej bloggen!
Idag har jag vari ute lite och min kusin och vi tog Jätte många bilder som jag tror hon ska fixa en header med och sen en steg för steg sminkning! Men annars så har det nog inte varit så mycket mer än det och nu tittar jag på tv och bloggar och brara har det gött så hej då!!!!!!!!!!!!







Kramizar Hanna!!!

Mina nagelack!


Blogresponse!

Ja, nu har vi det och ni kan ställa frågon till höger om ni ha några frågor, nu är jag med min kusin ( Längk till hennes blogg ) Så titta den men nu så ska vi gå hej då!!!

RSS 2.0